Service

Compleet pakket diensten

Verbe heeft naast haar activiteiten op het gebied van nieuwbouwprojecten een zeer uitgebreid en compleet pakket aan diensten gericht op bestaande situaties.

Denkt u hierbij aan samengestelde pakketten om handbediende deuren achteraf electrisch te bedienen, of een pakket om uw deuren te upgraden conform de laatst geldende veiligheidseisen gesteld door de arbeidsinspectie.

Service op andere merken

Service, onderhoud en reparatie is er voor particuliere en/of industriele bedrijfsdeuren mogelijk, ook voor andere merken zoals Albin; Alpha; Alsta; Condoor; Crawford; Debo; Delta; Gema; Gemacom; Multideur; Horman; Novoferm; Teckentrup; Nassau; Etc…

 

Onderhoudscontract

Conform de voorschriften gesteld in publicatieblad P47 van de arbeidsinspectie is onderhoud aan bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar bij de wet verplicht.

U heeft bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van een onderhoudscontract, indien u hiervoor belangstelling heeft, informeren wij u graag hierover verder.

 

Service aanvraag

Via het formulier hieronder kunt u een service aanvraag indienen. We bieden service op garagedeuren van elk merk, ook als u uw garagedeur niet bij ons hebt gekocht. Wij nemen na uw service aanvraag direct contact met u op.