Openslaande deuren

Luxe-Line loopdeur

Naast de juiste overheaddeur / bedrijfsdeur kunt u bij Verbe eveneens terecht voor een bijpassende Luxe-Line Single loopdeur vaste pui die perfect oplijnt met de overheaddeur / bedrijfsdeur. De Luxe-Line Single wordt in combinatie met de overheaddeur / bedrijfsdeur eenvoudig opgenomen in het architectonisch concept.

Het totale assortiment aan overheaddeurpanelen kan worden gebruikt als vulling voor het aluminium profiel. Individuele toepassingen liggen hierdoor binnen handbereik, iedere Luxe-Line Single wordt immers op maat gefabriceerd en indien gewenst opgelijnd met uw overheaddeur. De Luxe-Line Single wordt uitsluitend op maat gefabriceerd en standaard samengesteld uit geanodiseerde aluminium profielen gecombineerd met 40 mm sandwich panelen.

Openslaande deuren luxe-line

Alle deuren worden uitgerust met verstelbare scharnieren voor een perfecte afstelling van uw deur.

Kleuren en lijnen

Perfect opgelijnd

De Luxe-Line Single openslaande deur biedt een passende en esthetische oplossing. Door op een speelse manier met de eigenschappen van de Luxe-Line Single om te gaan, is ieder gewenst lijnenspel tussen de deuren uitvoerbaar.

Zoekt u bijvoorbeeld een oplossing waarbij de deur daglicht binnenlaat. U kunt dan kiezen voor vensters die op gelijke wijze, in zowel de overheaddeur als in de Luxe-Line Single, gemonteerd en uitgelijnd zijn. Deze lichtopbrengst is ook te realiseren door bijvoorbeeld een overheaddeur op te bouwen uit S40 panelen gecombineerd met één of meerdere A40 secties. De Luxe-Line loopdeur vaste pui kan hierbij naadloos aansluiten.

Variatie met kleuren en vullingen

Door gebruik te maken van de standaard S40 Colour-Line Stucco panelen als vulling, heeft u de keuze uit maar liefst 20 standaard RAL-kleuren voor de openslaande deuren.

Offerte

Vraag in 3 eenvoudige stappen een offerte aan voor een openslaande deur. Ontvang daarna binnen 48 uur een complete offerte in uw mailbox. Geheel vrijblijvend!

Onze voordelen:

Eerlijk en deskundig advies
Scherpe prijs
Persoonlijk contact

Bekijk alle informatie over openslaande deuren, download de brochure!