Garagedeuren met uitstekende beveiliging

Veiligheid van uw garagedeur moet vanzelfsprekend zijn

Al onze garagedeuren bestaan standaard uit de volgende beveiligingen:

Vingerklembeveiliging

Al onze garagedeuren zijn uitgerust met vingerklembeveiliging. Dit is een wettelijk verplichte beveiliging en voorkomt dat uw vingers bij openen en sluiten beklemd kunnen raken tussen de panelen.

Veerbreukbeveiliging

Onze garagedeuren zijn ook standaard uitgerust met een wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat de deur niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties kunnen ontstaan en er schade zou kunnen optreden.

Vingerklembeveiliging

Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid voorop.

Extra beveiliging als optie leverbaar

Daarnaast kunnen onze garagedeuren als optie worden uitgebreid met de volgende beveiligingen:

Inbraakbeveiliging

Helaas is woninginbraak aan de orde van de dag. Daarom is het dus belangrijk dat uw garagedeur goed beveiligd is. Als optie kunnen de sluitingen van onze garagedeuren worden geleverd met een SKG keurmerk. Dit is een belangrijk beveiligingsonderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Optilbeveiliging

Als uw garagedeur wordt voorzien van een elektrische motor, dan beschikt u automatisch over een optilbeveiliging. De motor beschermt uw garagedeur tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de garagedeur met de hand probeert te openen.

Onderloop- en obstakelbeveiliging

Onze elektrisch bediende garagedeuren beschikken standaard ook over een krachtbegrenzing. Dit zorgt ervoor dat de garagedeur bij geringe tegendruk (van bijvoorbeeld uw kind of auto) direct automatisch weer omhoog gaat.

SKG keurmerk
Politiekeurmerk veilig wonen

Offerte

Vraag in 3 eenvoudige stappen een offerte aan voor uw garagedeur. Ontvang daarna binnen 48 uur een complete offerte in uw mailbox. Geheel vrijblijvend!

Onze voordelen:

Eerlijk en deskundig advies
Scherpe prijs
Persoonlijk contact