Bedrijfsdeuren / Overheaddeuren

Veiligheid, duurzaamheid en maatwerk zijn belangrijk bij het vinden van de juiste overheaddeur

Onze overhead bedrijfsdeuren voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Ze worden al meer dan 10 jaar door heel Europa geplaatst en gewaardeerd, van Zweden en IJsland tot bijvoorbeeld Zwitserland en Spanje. De overheaddeuren zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden zoals temperatuur, wind en water voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting.

Verbe biedt u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren en innovatieve techniek. Van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen onze deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw bedrijfspand.

Verbe Garage- en Bedrijfsdeuren is o.a. actief in Oost Brabant en Noord Limburg!

Flexibiliteit & Certificering

Bij onze overheaddeuren kunt u vertrouwen op duurzaamheid en optimale veiligheid van het product, de levering, montage en service. Wij staan garant voor de beste kwaliteit! Al onze overheaddeuren worden volledig in Europa gefabriceerd.

Flexibele opties

Onze overhead bedrijfsdeuren worden samengesteld uit verschillende secties, van bijvoorbeeld staal of aluminium. Dit geeft u de mogelijkheid uw overheaddeur het gewenste formaat te geven en de uitstraling die u wenst. Bovendien kunnen de deuren in elke RAL-kleur worden uitgevoerd.

Certificering

Voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van industriële deuren zijn door de Europese Commissie (Europese) richtlijnen vastgelegd in de norm EN 13 241-1:2003. Al onze overheaddeuren voldoen ruimschoots aan de in CE-NEN-norm gestelde eisen.

Offerte

Vraag in 3 eenvoudige stappen een offerte aan voor uw bedrijfsdeur. Ontvang daarna binnen 48 uur een complete offerte in uw mailbox. Geheel vrijblijvend!

Onze voordelen:

Eerlijk en deskundig advies
Scherpe prijs
Persoonlijk contact

Bekijk hieronder ons assortiment bedrijfsdeuren

Pro-Line S40. Isolatie en duurzaamheid.

De meest gebruikte industriële overheaddeur is ons Pro-Line S40-model. Een in staal uitgevoerde deur die universeel toepasbaar is en op maat wordt gemaakt (tot 12 meter breed).

 • Hoge isolatiewaarde (40 mm dikke stalen sandwichpanelen)
 • Lange levensduur (verzinkt en gecoate stalen beplating)
 • Op maat gemaakt en gefabriceerd
Pro Line S40 overheaddeur
Pro line A40 overheaddeuren

Pro-Line A40. Robuust & Aluminium.

Het paradepaardje onder de overheaddeuren is ons Pro-Line A40-model. Een robuuste, betrouwbare en duurzame aluminium overheaddeur met zeer veel variatiemogelijkheden. Iedere deur wordt compleet naar uw individuele wensen ontworpen en gefabriceerd. Dit maakt iedere A40-overheaddeur uniek en passend bij de styling van uw gebouw en uw corporate identity

 • Flexible indeling (opgebouwd uit horizontale aluminium secties)
 • Individuele styling
 • Poedercoating voor een hoogwaardige kleur, glans, hardheid, duurzaamheid, hechting en laagdikte
 • Gesloten bodemsectie van staal
 • Standaard met vingerklembeveiliging

Bijzondere bedrijfsdeuren voor specifieke toepassingen

Naast de hiervoor beschreven Pro-Line S40- en A40-modellen, beschikken wij over de knowhow en ervaring om ook voor specifieke toepassingen innovatieve oplossingen te ontwikkelen. In de loop van de jaren ontwikkelden wij, samen met klanten, een aantal speciale overheaddeuren.

Deze hebben zich inmiddels in de praktijk bewezen en zijn standaard in ons assortiment beschikbaar. Bijvoorbeeld speciale dockdeuren (SD40 of SD80) voor distributiecentra, extra isolerende Pro-Line S80-deuren voor opslagruimten, aluminium deuren voor de voedingsindustrie en extra grote overheaddeuren voor bijvoorbeeld scheepswerven en hangars. Ook voor uw individuele toepassingen kunnen wij een speciale overheaddeur ontwikkelen.

opties overheaddeuren

Meer weten over onze overheaddeuren? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Geleidingssystemen, de stille kracht

Voor het openen en sluiten van een overheaddeur wordt gebruikgemaakt van een geleidingssysteem. Dit systeem bestaat uit: een railset, de torsieveren en de bediening. Het geleidingssysteem vormt de stille kracht van iedere overheaddeur.

 • Railset (vervaardigd van hoogwaardig gegalvaniseerd staal)
 • Smart-Connection® (gepatenteerde verbinding tussen horizontale en verticale rails)
 • Torsieveren en hefkabels
 • Bediening (handbediening, kettingtakel of elektrisch)

Daarnaast zijn onze overheaddeuren standaard uitgerust met een aantal beveiligingen en uit te breiden met aanvullende beveiligingen. Meer over beveiliging? Lees dan meer op onze pagina over beveiliging.

bedrijfsdeur beveiliging

Bekijk alle informatie over bedrijfsdeuren, download onze brochure!